Cookie Consent by Free Privacy Policy website

NovÝ RAD pRírodnÝch deZodorantOV bez hlíníku!

Prírodnejšie to už nejde... Vytvorili sme úplne nový rad prírodných dezodorantov bez hliníku! Dezodorant Vás dokáže veľmi dobre chrániť pred pachom a potom...

Celý je založený na prírodnej báze a skladá sa z kokosového oleja a bambuckého masla. Prirodzené antibakteriálne účinky kokosového oleja sú umocnené vyváženou zmesou esenciálnych olejov. Dezodoračnými prísadami sú jedlá sóda a jemný kukuričný škrob (neodporúčame osobám citlivým na jedlú sódu)

Stačí naniesť malé množstvo do podpazušia. Môžete i opakovane dezodorant nanášať podľa potreby. Nezanecháva žiadnu stopu na oblečení a nemáte pocit mastnoty. Je veľmi príjemný a svojim zložením ochraňuje pokožku v podpazuší.

Niekto môže namietať, že podpazušie je len malá čásť nášho tela, kde zabraňujeme poteniu a vlastne o nič nejde a všetci, ktorí čítajú zloženie antiperspirantov dosť preháňajú, ale prečo teda taká panika a diskusia okolo zloženia antiperspirantov?

Vedeli ste: že se v podpazuší nachádza zhruba asi 40 mazových uzlín. Do podpazušia u žien naviac smeruje laterálny výbežok prsnej žľazy a smerujú tam aj lymfatické cievy z prsnej oblasti? Koža je v podpazuší je navyše veľmi tenká, a to čo preniká do podpazušia a ďalej, má nemalý vplyv na rovnováhu celého organizmu. Iba zjednodušeno napísané.

Poznámka: Nejedná se o antiperspirant, tj. nezabraňuje poteniu, iba ho zmierňuje. Dezodorant je vhodný i pre mužov.